Web Analytics Made Easy - Statcounter

با نزدیک شدن زمستان و سرد تر شدن هوا، نیاز به خرید بخاری های گازی بیشتر احساس می شود. خرید بخاری گازی نیاز به دقت و آگاهی کاملی دارد و در صورت فقدان آن ها، می تواند خطرات جبران ناپذیری را به بار آورد.

  به گزارش سرویس بازار ایسنا، بنابر اعلام فروشگاه اینترنتی زنبیل، به همین دلیل است که قبل از جستجو در بازار، ابتدا باید با مهم ترین معیار های خرید بخاری گازی آشنا شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این مقدمه، می خواهیم این مطلب را برسانیم که خرید هر چیزی، آداب خاص خود را دارد.

 به طور کلی قبل از خرید هر محصولی، باید یک سری سوالات مطرح شده و سعی شود به هر کدام پاسخ مناسب داده شود. این پاسخ ها، می توانند کار شما را در تشخیص دستگاه مناسب آسان تر کنند. در این گزارش، سعی شده با پاسخ به همین سوالات ضروری، به شما در خرید بخاری گازی مناسب کمک کنیم.

سوال اول، خانه شما چند متریست؟

اولین و مهم ترین سوال در خرید بخاری گازی، تشخیص مناسب ترین بخاری بر اساس ابعاد منزل است. این مطلب از دو جهت حائز اهمیت است، یکی تناسب ظاهری بخاری با ابعاد خانه و دیگری، مصرف بهینه انرژی. پیشنهاد متخصصان فروشگاه اینترنتی زنبیل برای خرید یک بخاری متناسب، طبق جدول زیر خلاصه شده است.

مساحت منزل بر حسب متر مربع و نوع محیط

نوع و ظرفیت بخاری

کمتر از 50 متر با محیط بسته

بخاری دیواری، دودکش دار

زیر 50 متر، با جریان محدود هوا

بخاری دیواری، بدون دودکش

بین 50 تا 70 متر

بخاری زمینی 8 تا 12 هزار

بیشتر از 70 متر

بخاری زمینی 12 هزار به بالا

سالن های بزرگ

بخاری طرح شومینه

سوال دوم، رده انرژی بخاری های استاندارد به چه میزان است؟

تمام کالا هایی که مصرف انرژی دارند از جمله بخاری گازی، همه ساله توسط سازمان بهینه سازی مصرف انرژی مورد بازدید قرار گرفته و در صورت تایید عملکرد مناسب محصولاتشان، گواهینامه استاندارد دریافت می کنند. پس اگر محصولی را دیدید که برچسب استاندارد نداشت، فقط دو احتمال را می توان برای آن در نظر گرفت.

یک، با سازمان استاندارد همکاری نکرده اند. دو، محصولشان اصلا استاندارد نیست. در هر دوصورت خرید این محصولات، نه تنها هزینه گاز مصرفی را افزایش می دهند، بلکه ریسک جانی بالایی را به همراه دارند.

گفتن این مطلب که بخاری های دودکش دار 30 درصد و شومینه ها 50 درصد انرژی را اتلاف می کنند خالی از لطف نیست. اما بخاری های بدون دودکش تا 99 درصد بهینه اند، به شرط آنکه در جای مناسب خود مورد استفاده قرار گیرند. معمولا بهترین بخاری ها دارای رده انرژی C هستند، دنبال رده های A++ و A نگردید.

سوال بعد، بادودکش یا بی دودکش

شرکت های تولید کننده بخاری های بدون دودکش، در کنار تمام ادعاهایی که درباره عدم نیاز این مدل از بخاری ها به دودکش دارند، روی این نکته نیز پافشاری می کنند که همه جا نمی توان از این بخاری ها استفاده کرد. پس دقت کنید در محیط های بسته و بدون جریان هوا مانند اتاق خواب، حمام، انباری و مکان های مشابه، استفاده از بخاری بدون دودکش ممنوع است.

نکته مهم دیگر درباره بخاری های بدون دودکش سیستم ODS می باشد که با بررسی خودکار میزان اکسیژن موجود در هوا، در صورتی که این میزان از حد مجاز کمتر شود جریان گاز را به طور اتوماتیک قطع می کند. وجود این سیستم در بخاری های گازی بدون دودکش ضروریست.

آخرین مطلب؛ قیمت

با نزدیک شدن فصل سرما، قیمت بخاری های گازی براساس چند اصل مشخص تعیین می شوند. مورد اول حجم یا به عبارت دیگر قدرت بخاری است. هر چه بخاری بزرگ تر و قوی تر باشد، اصولا میزان مواد مصرفی برای تولید آن بیشتر شده و هزینه بیشتری را طلب می کند. مورد دیگر طراحی بخاریست که هر چه خلاقانه و زیبا تر باشد، بهانه ای موجه تر برای اخذ پول بیشتر خواهد شد. اما اگر به این مسائل اهمیت ندهید، تنها عامل موثر برای تعیین قیمت بخاری، همان میزان قدرت بخاری خواهد بود.

برای مشاهده تنوع کامل انواع بخاری ها و آگاهی از قیمت هر یک از مدل‌های بخاری گازی برندهای معتبر از جمله قیمت بخاری گازی نیک کالا ، بخاری گازی پلار ، بخاری گازی جهان افروز و سایر برندهای مطرح، به سایت فروشگاه اینترنتی زنبیل مراجعه نمایید. زنبیل به عنوان یکی از اولین فروشگاه‌های اینترنتی کشور، به منظور رضایت خریداران، خدمات متنوعی از قبیل تضمین بهترین قیمت بخاری گازی ،گارانتی معتبر برای تمامی محصولات و خدمتی تحت عنوان چتر حمایتی زنبیل را به جهت پیگیری ایرادات محصولات از شرکتهای گارانتی ارائه می نماید. پای بندی به این تعهدات و اعتماد خریداران، مایه افتخار و امید بخش برای تلاش بیشتر است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: فروشگاه اینترنتی زنبیل قیمت بخاری گازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۱۰۸۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی دقیق گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع

ایتنا - رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: برای گوشی‌های وارداتی و تولید داخل، ارزیابی میزان SAR یا استاندارد تشعشعی گوشی تلفن همراه توسط آزمایشگاه‌های مورد تایید سازمان تنظیم مقررات انجام می‌شود.
هر چند توسعه زیرساخت‌های حوزه تلفن سیار نیازمند نصب دکل‌های تلفن همراه در نقاط مختلف شهرهاست، اما هنوز هم بسیاری از مردم بر این باورند که این دکل‌ها دارای تشعشعات مضری برای بدن هستند و آنها را عامل بروز برخی بیماری‌ها مانند سرطان می‌دانند.  

به گزارش ایتنا از ایسنا، تشعشعات موبایل و مخاطرات آن سال‌هاست علی رغم توضیحات مسئولان از جمله دغدغه‌های مردم بوده اما بنابر گفته کارشناسان هنوز آسیب های ناشی از امواج یا تشعشعات فناوری هایی مانند تلفن همراه هنوز در دنیا به یک اجماع واحد نرسیده‌اند و شاید نیاز است سال‌ها بگذرد تا مشخص شود آنتن‌های نزدیک به منزل اشخاص تأثیری داشته است یا خیر؟ ولی به صورت کلی توصیه می‌شود قشر آسیب‌پذیر جامعه مانند کودکان، افراد مسن یا زنان باردار از این نوع تشعشعات دور باشند؛ به همین دلیل سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی کشور (رگولاتوری) بر اساس وظایف خود، در همکاری با سایر سازمان‌های متولی در این حوزه مانند سازمان انرژی اتمی ایران، به طور مستمر تشعشعات آنتن دکل‌ها را به سه روش اندازه‌گیری می‌کند.

در این راستا محمد شمسایی- مدیرکل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه شمال شرق- با انتشار پستی در یک شبکه اجتماعی داخلی بر لزوم اطمینان از استاندارد تشعشعی تلفن همراه تأکید کرده است.

شمسایی در این زمینه تشریح کرد: معمولا برای خرید یک گوشی تلفن همراهِ جدید به بِرند، مدل، سیستم عامل، قیمت، امکانات، زیبایی، و غیره از آن توجه می کنیم؛ اما توصیه بهداشت الکترومغناطیس این است که برای خرید گوشی تلفن همراه، قبل از هر مشخصه، باید از استاندارد تشعشعی گوشی تلفن همراه یا همان SAR اطمینان پیدا کرد.  

موضوعی که امیر محمدزاده لاجوردی- رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی - هم به آن اشاره و گفته است: برای گوشی‌های وارداتی و تولید داخل، ارزیابی میزان SAR توسط آزمایشگاه‌های مورد تایید سازمان تنظیم مقررات انجام می‌شود.

دیگر خبرها

  • خرید ام وی ام X22 پرو کارشناسی‌شده + گارانتی فنی و بدنه
  • راهنمای خرید نهال گردو اصلاح شده ضمانتی و معتبر
  • ارزیابی گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع
  • بررسی دقیق گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع
  • میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه ارزیابی می‌شود
  • ارزیابی میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه در سازمان تنظیم مقررات
  • خرید امن و آسان از علی بابا با سپاهان همراه
  • کاربرد ها و راهنمای خرید لوله استیل مانیسمان
  • شیائومی یک ساعت فوق‌مقاوم با ۱۵ استاندارد نظامی ساخت!/ عکس
  • چطور یک کولر گازی مناسب انتخاب کنیم