Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-08@18:15:20 GMT

بخاری‌های محبوب بازار چند؟/ جدول قیمت

تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۳۳۷۶۷

بخاری‌های محبوب بازار چند؟/ جدول قیمت

به گزارش خبرآنلاین، بخاری گازی آبسال مدل ۴۸۱ را باید ارزان‌ترین مدل بازار دانست زیرا با قیمتی از یک میلیون و ۱۷۷ هزار و ۸۰۰ تومان تا یک میلیون و ۶۳۰ هزار تومان می‌توان آن را خریداری کرد.

بیشتر بخوانید: 

گران‌ترین تلویزیون‌های بازار چند؟ / جدول محصولات لاکچری

در جایگاه دوم، بخاری گازی بدون دودکش آبسال مدل ۴۳۷G است که یک میلیون و ۲۶۵ هزار و ۶۰۰ تومان تا یک میلیون و ۶۷۰ هزار تومان فروخته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در رتبه سوم، بخاری گازی مشهد دوام مدل MD۳۰۹که با نرخ یک میلیون و ۶۶۵ هزار تومان تا یک میلیون و ۹۰۰ هزار تومان در بازار خرید و فروش می‌شود.

گران‌ترین محصول بازار هم بخاری گازی با دودکش نیک کالا مشکی کروکدیلی مدل نفیس MC۳۰ است که قیمتی بین ۴ میلیون و ۳۵۵ هزار تومان تا ۵ میلیون و ۸۲۰ هزار تومان دارد.

در جایگاه بعدی، بخاری گازی ایران شرق مدل بنیامین CH۲۹۰است که ۳ میلیون و ۳۵۰ هزار تومان تا ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان قمیت‌گذاری شده است.

بخاری گازی نیک کالا مدل MC۲۲را با قیمت ۳ میلیون و ۲۲۳ هزار تومان تا ۴ میلیون و ۹۰ هزار تومان می توان خریداری کرد.

بخاری گازی طرح جدید ۲۸۰۰۰ مشهد دوام مدل MD۸۰۰هم قیمتی بین ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان تا ۳ میلیون و ۱۳۰ هزار تومان دارد.

نام و مدل

قیمت

بخاری گازی بدون دودکش آبسال مدل ۴۳۷G

از ۱,۲۶۵,۶۰۰ تا ۱,۶۷۰,۰۰۰ تومان

بخاری نیک کالا مدل MB۲۰

از ۲,۴۵۰,۰۰۰ تا ۳,۳۳۶,۰۰۰ تومان

بخاری گازی نیک کالا مدل MC۲۲

از ۳,۲۲۳,۰۰۰ تا ۴,۰۹۰,۰۰۰ تومان

بخاری گازی نیک کالا مدل مرجان MN۱۲

از ۲,۱۸۰,۰۰۰ تا ۳,۰۲۰,۰۰۰ تومان

بخاری گازی با دودکش نیک کالا مدل هوشمند AB۷

از ۱,۹۴۱,۱۰۰ تا ۲,۵۹۰,۰۰۰ تومان

بخاری گازی طرح جدید ۲۸۰۰۰ مشهد دوام مدل MD۸۰۰

از ۲,۷۰۰,۰۰۰ تا ۳,۱۳۰,۰۰۰ تومان

بخاری گازی ایران شرق مدل بنیامین CH۲۹۰

از ۳,۳۵۰,۰۰۰ تا ۳,۶۰۰,۰۰۰ تومان

بخاری ایران شرق مدل آذرین ۶۰۰۰

از ۱,۵۸۹,۵۰۰ تا ۱,۶۵۰,۰۰۰ تومان

بخاری گازی نیک کالا مدل MC۱۱۰

از ۶,۶۵۶,۵۰۰ تا ۸,۰۰۰,۰۰۰ تومان

بخاری نیک کالا مدل MN۹ - ۹۰۰۰

از ۱,۸۹۴,۱۰۰ تا ۲,۴۹۰,۰۰۰ تومان

بخاری گازی آبسال مدل ۴۸۱

از ۱,۱۷۷,۸۰۰ تا ۱,۶۳۰,۰۰۰ تومان

بخاری گازی ایران شرق مدل شقایق ۹۰۰۰

از ۱,۷۹۷,۰۰۰ تا ۱,۸۲۰,۰۰۰ تومان

بخاری گازی با دودکش نیک کالا مشکی کروکدیلی مدل نفیس MC۳۰

از ۴,۳۵۵,۰۰۰ تا ۵,۸۲۰,۰۰۰ تومان

بخاری گازی مشهد دوام مدل MD۳۰۹

از ۱,۶۶۵,۰۰۰ تا ۱,۹۰۰,۰۰۰ تومان

بخاری گازی ۱۲۰۰۰ مشهد دوام مدل MD۲۱۲

۲,۱۰۰,۰۰۰ تومان

۲۲۳۲۲۴

کد خبر 1587409

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: لوازم خانگی کالای خانگی گرانی گرمایش و سرمایش بخاری گازی نیک کالا مدل هزار تومان ایران شرق مدل یک میلیون ۳ میلیون آبسال مدل ۰۰۰ تا ۳

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۳۳۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبعات سیاست ارزی غلط بانک مرکزی/ از «تنبیه صادرکنندگان» تا «کاهش توانمندی کشور در رقابت‌پذیری در بازار‌های صادراتی»

ارسلان محمدی کارشناس اقتصادی در گفتگو با تابناک اقتصادی در رابطه با سیاست غلط ارزی بانک مرکزی در تضعیف کالا‌های ایرانی و تشویق به واردات کالا‌های خارجی گفت: سیاست‌های ارزی در ایران در دوره اخیر دوباره گرفتار سرکوب ارزی شده است که در نهایت موجب ایجاد رانت برای برخی خواهد شد و با ایرادات اساسی در این زمینه به ویژه ایجاد سه نرخ ارز در بازار و سرکوب نرخ ارز برای واردات و در مقابل تشدید سرکوب تولید داخل مواجه شدیم که موجب هدررفت منابع و ذخایر ارزی کشور شده است.

وی افزود: این سیاست غلط ارزی بانک مرکزی باعث شده است که صادرکنندگان علیرغم اینکه قیمت تمام شده آن‌ها با قیمت بازار آزاد مطابقت دارد، قیمت بسیار کمتری برای ارز خود در مقایسه با بازار آزاد در زمان بازگشت ارز حاصل از صادرات دریافت کنند که در نتیجه صادرکنندگان را با چالش‌های جدی مواجه کرده است که منجر به تأثیر مخربی بر بخش صادرات کشور و کل اقتصاد می‌شود. سیاست ارزی بانک مرکزی با تنبیه صادرکنندگان و تشویق ناخواسته واردات، آثار قابل توجهی بر تحقق شعار سال مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم خواهد داشت.

محمدی ادامه داد: سرکوب نرخ ارز با ایجاد سه طبقه ارزی یعنی ارز ۲۸۵۰۰ تومانی، ارز بازار نیمایی یا بازار دوم (بازار مبادله ارز و طلا) و در نهایت بازار آزاد شده است که این سیاست سرکوب ارز و ایجاد نظام سه نرخی توسط بانک مرکزی اثرات زیانباری بر تولیدکنندگان و صادرکنندگان کالا‌های ایرانی داشته و قدرت رقابتی آن‌ها را تضعیف کرده و سطح تولید را نیز به مرور کاهش داده است.

آمار و ارقام گمرک از میزان تشدید واردات کالا‌های اساسی در سال گذشته خبر می‌دهد که این رویکرد همزمان با افزایش اختلاف بین بازار آزاد با نرخ ارز ۲۸۵۰۰ تومانی، رو به رشد بوده است و خود محلی از فساد و امضا‌های طلایی جدید ارزی شده است. سیاست ارزی بانک مرکزی مبتنی بر اعطای ارز ارزان قیمت واردات کالا‌های اساسی نه تنها امنیت غذایی را به خطر می‌اندازد بلکه تولید داخلی کشور را نیز به دلیل سازگاری با نرخ ارز بازار آزاد تنبیه خواهد کرد.

این کارشناس اقتصادی با اشاره به کاهش سهم بازار‌های صادراتی تولیدات ایرانی به دلیل اختلاف ۵۰ درصدی نرخ ارز بین قیمت ارز در بازار مبادله ارز و طلا و بازار آزاد اظهار کرد: از طرف دیگر اختلاف ۵۰ درصدی نرخ ارز بین قیمت ارز در بازار مبادله ارز و طلا و بازار آزاد سبب شده است که صرفه اقتصادی صادرات کالا‌های ایرانی نیز کاهش یابد و به این ترتیب بازار‌های صادراتی کشور نیز تضعیف شده است و در نتیجه سیاست ارزی غلط بانک مرکزی، سهم تولیدکنندگان ایرانی در بازار‌های جهانی را کاهش می‌دهد.

وی در ادامه افزود: یکی دیگر از نگرانی‌های کلیدی در حوزه سیاست ارزی، توزیع رانت از بازار دوم ارز یا همان بازار مبادله ارز و طلا است که با عدم نظارت بر کالا‌های واسطه‌ای و عدم امکان تنظیم قیمت کالا‌های وارداتی رخ می‌دهد. در نتیجه، کالا‌های وارداتی به قیمت بازار فروخته می‌شوند که منجر به توزیع مجدد رانت بین قیمت کالا با قیمت ارز بازار مبادله ارز و طلا و قیمت ارز در بازار آزاد می‌شود و واردکنندگان از منافع آن به ضرر تولیدکنندگان داخلی بهره می‌برند. این نابرابری چالش‌های پیش روی تولیدکنندگان داخلی را تشدید می‌کند و رقابت‌پذیری آن‌ها را بیشتر از بین می‌برد و ثبات اقتصادی کشور را تضعیف می‌کند.

محمدی در پایان گفت: نقص در سیاست‌های ارزی چند نرخی بانک مرکزی پیامد‌های گسترده‌ای بر اقتصاد کشور داشته و بر تنبیه صادرکنندگان، تضعیف تولیدکنندگان داخلی و کاهش توانمندی کشور در رقابت‌پذیری در بازار‌های صادراتی تأثیر مستقیم منفی گذاشته است و این رویکرد در سال جهش تولید با مشارکت مردم، نه تنها موجب تضعیف جهش تولید کشور بلکه جولان کالا‌های وارداتی به پشتوانه ارز‌های نفتی در بازار‌های داخلی کشور منجر خواهد شد که کاملا ضد اقتصاد مقاومتی و حمایت از تولید کالا‌های تولید داخل است و از همه مهم‌تر با واردات نزدیک به ۲۰ میلیارد دلاری کالا‌های اساسی و دارو، امنیت غذایی کشور را نیز به خطر انداخته است.

 

دیگر خبرها

  • کاهش قیمت ها در بازار طلا و سکه؛ نیم و ربع سکه چند شد؟ | جدول قیمت ها
  • تبعات سیاست ارزی غلط بانک مرکزی/ از «تنبیه صادرکنندگان» تا «کاهش توانمندی کشور در رقابت‌پذیری در بازار‌های صادراتی»
  • قیمت خودرو امروز ۱۹ اردیبهشت + جدول
  • قیمت خودرو امروز ۱۹ اردیبهشت +جدول
  • نوسان چشمگیر قیمت ها در بازار خودرو؛ کدام خودرو ۹۰ میلیون تومان گران شد؟ | جدول قیمت ها را ببینید
  • آخرین وضعیت بازار طلا و سکه؛ طلای ۱۸ عیار گرمی چند؟ | جدول قیمت ها را ببینید
  • سبزیجات در مدار گرانی+جدول
  • قیمت خودرو امروز ۱۷ اردیبهشت + جدول
  • نرخ خرید در بازار مسکن؛ با ۶ میلیارد در منطقه ۲۱ ملک بخرید+ جدول
  • قیمت خودرو امروز ۱۷ اردیبهشت +جدول